Balcsipart Apartmanház, 2 apartman 9 férőhely

Közvetlen a vízparton fekvő, apartmanházunkba várjuk Önt és kedves családját Siófok-Sóstón. A nyaralóban két, külön szinten lévő barátságosan berendezett apartmanban szállhatnak meg. Az apartmanok saját terasszal rendelkeznek. A nyaralóhoz tágas udvar, tűzrakó hely, kerti kőgrill tartozik, ahol vendégeink húst süthetnek, és bográcsban főzhetik meg kedvenc ételeiket közvetlen a Balaton partján.

Az udvarban kerti bútorok, napozó ágyak, hintaágy találhatók. A kert végéből egy napozós stég vezet a sekély vízbe, mely ideális a kisgyermekes családok számára. Ha azonban mély vízre, és a strandok nyüzsgésére vágynak, közvetlen környezetünkben található egy csaknem 2 km hosszú, füves szabad-strand, éttermekkel, vízisípályával, óriáscsúszdával.

A kedvező vízállás esetén a horgászok számára is ideálisak a nyaraló adottságai. A stég végéről közvetlenül a nád mellett lehet horgászni. A nyaralóval szemben egy erdei sétány található, ahol esténként vendégeink romantikus sétákat tehetnek. Az öt kilóméterre lévő Siófok belvárosában pezsgő éjszakai életbe vethetik bele magukat, akik a Balaton fővárosában szeretnének bulizni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
2 apartman, 9 férőhely
NTAK azonosító: MA19018287


előzőkövetkező