Balatonlellén földszinti apartman kiadó 2 fő részére

A Rusztikus Apartman egy száz éves műemlék kovácsműhely lett kialakítva a modern igényeknek megfelelően Balatonfüred óvárosában a központban. Egy kandallós kőházban, padlófűtéssel négy szobával és külön kerttel. minden évszakban és Szilveszterre is ideális. Ökoház, mert az áramigényét legnagyobb részt napelemmel termeli meg, és a vizet fúrt kúttal biztosítja a kertben és a fürdődézsában.

A ház zárt parkolóval biztosítja a vendégek, az appartman egy hatalmas nappaliból, 4 tetőtéri lakószobából, előszoba konyhából és káddal felszerelt fürdőszobából áll. A konyha villanytűzhellyel, kávéfőzővel, kenyérpirítóval, valamint minden egyéb eszközzel felszerelt, ami a szobában, vagy éppen az apartman saját kertjében, teraszán elköltendő reggelihez, ebédhez vagy kávézáshoz.

A Balaton parti sétány, a strandok éttermekkel, kávézókkal 30 perces sétával elérhetők. Az egész ház, zárt napos kert csak a vendégeké. Élelmiszer boltok, éttermek az utca sarkon levő óváros hangulatos főutcáján megtalálható. Középkori romtemplom, a strand, kiránduló, kilátóhely, valamint focipálya, teniszpálya, lovaglás 20 perc sétára.

A ház 69 000,-Ft/éj
Minimum foglalás 3 éj.
Takarítási díj: 9.000,-/alkalom

A hirdető
booking (1 hirdetés) Tel. +36 70 3884953

Kapcsolatfelvétel

Mégsem


előzőkövetkező