Balaton Wave Apartmanok, 5 apartman 15 férőhely

A szállásadóról Ezt az apartmanházat mi csináltuk - nektek. A tulajdonosok egy baráti, családi társulás. Olyat szerettünk volna adni, amibe beleraktuk szívünket, lelkünket, fantáziánkat, ötleteinket és sok verejtéket. Sittet lapátoltunk, csempét vertünk, műfüvet vágtunk, bútort szereltünk, kreatívkodtunk éjt nappallá téve, hogy ti már az idén is nálunk a Wave-ben nyaralhassatok.

Reméljük tetszik, amit alkottunk és várakozva jöttök hozzánk, szép emlékekkel távoztok. Ha kellünk segítünk, de útban nem leszünk. A szállásról Kétszintes házunkban 5 különálló, minden igényt kielégítő, 2023-ban teljeskörűen felújított apartmannal várjuk vendégeinket.

Minden ingatlan saját, teljesen felszerelt konyhával, fürdővel, terasszal, előkerttel rendelkezik. A hozzánk érkezők több lehetőség közül választhatnak, lakásaink alkalmasak pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt, hiszen típustól függően 2-3-4 fő befogadására képesek.

Az udvarban lehetőség van parkolni, korlátozott számban, amelyet előre kell egyeztetni és az ár tartalmaz. Vendégeink a kertben, a diófa árnyékában hűsölhetnek, számtalan TV csatorna közül válogathatnak és használhatják at ingyenes, nagy sávszélességű internetet. A Wesselényi strand mindössze 5 perc sétára van, az út túl oldala már a Balaton.

A környék Balatonalmádi központjától és a gyönyörű Wesselényi strand bejáratától mindössze 600 méterre, a Balaton partjától 50 méterre várjuk vendégeinket. A környéken minden megtalálható, amire egy kellemes, pihentető vagy aktív nyaralás alatt szükség lehet. A város számtalan étkezési, szórakozási és kikapcsolódási lehetőséggel várja látogatóit.

Itt található az Amaretto fagyizó, ahol megkóstolható a Balaton Fagyija 2023 nyertes fagylaltja, illetve a B.E.A.T (Balatons Extreme Art and Treasure) fesztiválnak szintén Almádi ad otthont. Szombatonként virágokat, helyi finomságokat és kézműves termékeket kínáló piac várja az érdeklődőket.

Séta távolságra teniszpályák, bevásárlási lehetőségek, jacht kikötő és a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár. A Wesselényi strand a Balaton legjobb helyei közé sorolható.

Strandröplabda pályákkal, Teqball asztallal, strandkönyvtárral, bérelhető sporteszközökkel, gyermek játszótérrel, árnyékolással és étkezési lehetőségekkel várja látogatóit, szezonban egészen este 10 óráig. Érdemes ellátogatni a 15 kilométerre lévő Veszprémbe is, amely 2023-ban Európa Kulturális Fővárosa címet viseli. Fesztiváloknak, kulturális eseményeknek, táboroknak ad otthon ez a pezsgő, barátságos város.

A Balaton Felvidék számtalan pincészete, borozója 30 percre van. A várost az ország többi részével vonat- és autóbuszhálózat köti össze.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
5 apartman, 15 férőhely
NTAK azonosító: EG23067789


előzőkövetkező