Balaton Family Apartman 2, 1 apartman 3 férőhely

Szeretettel várjuk a romantikára vágyó párokat, családosokat, kerékpárosokat és Mindenkit, aki kikapcsolódásra és nyugalomra vágyik egy balatoni településen. Külön bejáratú apartman, teljesen elszeparálva az épület hátsó részében van, és a kertre néz. Ez az apartman amerikai stílusú stúdió, egy térben található a nappali és étkező, konyha, és egy külön álló fürdőszoba.

Jakuzzival is szolgálhatunk különdíj fejében. (5.000, -Ft/nap). Amennyiben a jakuzzit is szeretné használni kérjük, hogy előrejelezze, hogy időben felfűtsük. Bor, szerelem, romantika... mi kellene több?. Parkolás: zárt udvarban Kerékpártárolás: garázsban Kert: gyümölcsfás kert Hűtés-fűtés SZÉP Kártya elfogadóhely.

Hadd osszunk meg néhány információt településünkről. Fűzfőnek két strandja van. Mindegyiket 20 perc alatt lehet gyalogosan elérni. Véleményünk szerint a legcsodálatosabb parti sétányunk van, melynek lagúnái, és a parti fái a természetes környezet látványával egyedülálló a Balaton parton.

Van uszodánk, bobpályánk, kalandparkunk és csillagvizsgálónk is. Rossz időben is vannak látnivalók. Vendégeinket Fűzfő kártyával ajándékozzuk meg, amivel különböző szolgáltatásokhoz kedvezmény jár (strandbelépéshez, Kalandparkban, éttermekben, üzletekben, Bob pályán). Érezzék jól magukat Balatonfűzfőn.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 3 férőhely
NTAK azonosító: MA21000931


előzőkövetkező