Balaton Apartmanház, 5 apartman 16 férőhely

Üdvözöljük a Balaton Apartmanház oldalán. Egész nyáron (május 15.-től - szeptember 10.-ig) szeretettel várjuk pihenni és szórakozni vágyó kedves vendégeinket. A Balaton Apartmanház családi vállalkozás keretein belül működik Zamárdi központjában. 2016-ben teljes felújítás történt minden apartmanban.

Könnyen megközelíthető centrális helyen van. A Balaton part 500 méterre van a háztól /4km-es kiépített szabad strand). Élelmiszer üzletek, vendéglátóhelyek, mozi, patika, vasút, illetve buszmegállók és egyéb üzletek 100-300m-en belül találhatók. Sportolási lehetőség a parton, illetve a közelben levő sportpályán lehetséges.

Apartmanjaink 2-3-4 ágyasak, (mindegyik pótágyazható) csillárventilátorral, minikonyhával (micro, hűtő stb), tusolós fürdőszobával, önálló teraszrésszel, kábeltévével, ingyenes WIFI-vel rendelkeznek. Ingyenes parkolási lehetőség az udvarban korlátozott számban, az apartmanház előtt az utcán, valamint előzetes foglalás esetén garázs bérelhető.

Vendégházunk zárható kapuval rendelkezik, amely biztosítja vendégeink részére a gondtalan pihenést. Zamárdi a kisgyermekes családok számára a legideálisabb nyaralóhely az adott környezeti és vízviszonyok miatt. A parton EU szabvány szerinti új és modern gyermekjátszótér van.

A jól kiépített parton minden korosztály jól érezheti magát. A partrész bőséges szolgáltatásokkal van ellátva. A kalandvágyó vendégek eltölthetik szabadidejüket a 2km távolságra fekvő Zamárdi Kalandparkban is. A szőlőhegy és a kilátó is kellemes kikapcsolódást jelent az ez iránt érdeklődőknek.

Bejelentkezés 14:00 órától Kijelentkezés:10:00 óráig Elfogadott fizetőeszközök: Készpénz, Átutalás Elfogadott pénzeszköz: HUF, EUR Helyfoglalás a foglaló befizetésével lehetséges. A foglaló mértéke 30%. Üzemeltetők: Sulák Béla, Sulák Edina Brigitta A hirdetési felület mind a BALATON Apartmanház, mind a JÓKAI Apartmanház apartmanjait tartalmazza. (mindkét apartmanház azonos címen található: 8621 Zamárdi, Jókai u. 3.)

Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 15. - szeptember 10.
Légkondícionálás
5 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA20009452


előzőkövetkező