Babi Apartmanház, 2 apartman 10 férőhely

Szeretettel várjuk a pihenni vágyó vendégeket Gyenesdiáson a Lidóstrandhoz vezető úton kiadó apartmanházunkban. Gyenesdiás a zalai Balaton-parton, 3 km-re Keszthelytől, 8 km-re a világhírű gyógyfürdőtől, Hévíztől. Gyenesdiáson két strand található (Diási Játék- és Gyenesi Lidóstrand).

A Gyenesi Lidóstrand körülbelül 800 méter távolságra található. A település minősített strandokkal, kerékpár és túraútvonalakkal, színes programokkal várja az ide látogatókat. A közelben Aldi, Lidl, Mozi, McDonald’s, Játszóház, lovarda, paintball pálya, sportpálya, sportház (bowling, biliárd, squash), éttermek.

A szálláshelyet családoknak, gyermekes baráti társaságoknak ajánljuk, fiatal, bulizni érkező vendégeket nem fogadunk. A házban egy 6 fős és egy 4 fős apartman található, melyek egyben foglalhatóak. A felső apartman csak az alsó apartmanon keresztül közelíthető meg.

A felső szinten 2 hálószoba(légkondicionálóval felszerelt), minikonyha (hűtővel, kapszulás kávéfőzővel, vízforralóval, elektromos főzőlappal), fürdőszoba WC-vel, illetve egy étkező található. A középső szinten 3 hálószoba van, fürdőszoba, külön WC, amerikai konyhás társalgó (légkondicionálóval).Vendégeink ételeiket, italaikat a hangulatos, nádtetős kiülő alatt élvezhetik.

Grillezési lehetőség a kertben. Parkolási lehetőség a ház előtt biztosított. Háziállatokat sajnos nem tudunk fogadni. A szálláshely minimum 6 éjszakás tartózkodás esetén foglalható. Az Idegenforgalmi Adó a helyszínen fizetendő, melynek mértéke 590 Ft per fő (18 éves kortól), illetve a helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 31.
Légkondícionálás
2 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA23059177


előzőkövetkező