Babarózsa Vendégház, 6 szoba 16 férőhely

Újdonság: Lehetőség van két különálló apartmant is igénybe venni, ami az udvarban helyezkedik el. Újonnan épült, klimatizált 3 illetve 4 fős szállások. A strandtól és a vasútállomástól mintegy 5 percnyi sétára található a családbarát vendégházunk, amely 6 szobával, külön fürdőszobával, jól felszerelt konyhával és egy tágas társalgóval várja a pihenni vágyókat.

Kiválóan alkalmas nagyobb családi rendezvények, baráti találkozók összejövetelek megrendezésére. A speciálisan kialakított helyszín. (A 6 szoba körül öleli a nagy társalgót és nappalit.) A szobák pótágyazhatók, a bababarát szálláson rendelkezésre áll utazóágy és etetőszék.

Gyenesdiás a Nyugat-Balaton üdülőfaluja, Keszthelytől a Balaton fővárosától 2 km-re, Hévíztől pedig 8 km távolságra fekszik. A strandolás mellett számtalan program és sportolási lehetőség található a településen, mint például kerékpár- és gyalogtúrák, kalandpark, valamint gyerekbarát strand.

Szolgáltatásunkról számlát adunk, így céges foglalásokat is tudunk teljesíteni. Nagyobb létszám és több gyermekes családok részére kedvezményt biztosítunk. Szeretettel várunk minden kedves kikapcsolódni vágyót.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: június 1. - augusztus 31.
Ingyenes légkondícionálás
6 szoba, 16 férőhely
NTAK azonosító: EG19010683


előzőkövetkező