Art Galéria Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A Gyenesdiás központjától 20 percre található erkéllyel rendelkező apartmannal várja vendégeit az Art Galéria Apartman. A szálláson ingyenes WiFi hozzáférés biztosított, az apartmanhoz kábel-TV, felszerelt konyha, valamint zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A szálláson ingyenes parkolás biztosított.

A közelben rengeteg látnivaló és kikapcsolódási lehetőség is elérhető. Az Apartman a főúthoz, lovardához, bevásárlóhelyhez közel fekszik, a buszmegálló 60 méterre található. Gyenesdiás egy csendes, vendégszerető üdülőfalu, remek szórakozási lehetőségekkel, és 2 stranddal rendelkezik.

A balatoni strandok egyik legszebb és legaktívabb strandja, a családbarát Diási Játékstrand. A ház strandtól, vitorlás- és hajó kikötőtől akár 30 perc sétával is megközelíthető, szomszédságában különböző üzletek, vendéglők helyezkednek el. Az állatbarát vendégeink számára a közelben található több lovarda is, ahol lovaglási lehetőség is van.

Emellett különböző túraútvonalakat is fel lehet fedezni és pár perces sétával a közelben található egy kilátó, mely a falura és a Balatonra ad rálátást. További gyalog és kerékpáros útvonalak várják a vendégeket.

Több étterem és élelmiszerbolt is található a környéken. - Aldi (1 km) - Tompos étterem (2, 2 km) - Tesco (1, 7 km) - Piroska csárda (1, 1 km) - Interspar (1, 9 km) - Jóbarát Vendéglő (2, 6 km) - Lidl (1, 5 km) - McDonald’s (1, 2 km) Egy kényelmes apartman áll a vendégeink rendelkezésére, amely akár baráti családok részére is kiválóan alkalmas. Az apartmanhoz tágas szoba 4 ágy plusz pótágy lehetőség, -étkező helyiség, felszerelt konyha, fürdőszoba tartozik.

A kertben alkalmas fedett kerti bútorral megépített, grillezési lehetőséggel ellátott, gondozott kert található. Parkolási lehetőség a zárt udvarunkban Megközelíthető: Keszthellyel összeépült, Hévíztől 5 km, 71-es fő úttól 200 m, vasútállomástól 100 m.

A szálláshelytől 4 km-re fekszik Keszthely, ahol meglátogatható: - Festetics-kastély - Történelmi modellvasút kiállítás és Vadászati Múzeum - Helikon park - Keszthely Városi strand - Baba múzeum - Balatoni múzeum - Lepke és egzotikus hüllő kiállítás - Marcipán múzeum - Csiga panoptikum - Erotikus panoptikum A közelben található még Hévíz városa is, mely méltán híres gyógyfürdőjéről a Tófürdőről és a Festetics fürdőházról.

A környék látnivalói: Hévízi tó, Kis-Balaton, Kápolnapuszta, Bivalyrezervátum, Diás- sziget, Vörsi Tájház, Balatonedericsi Csodabogyós barlang, Afrika Múzeum, Tapolcai Tavas barlang, Zalaszántó – Sztúpa, vagy a természetjáró útvonalak a Keszthelyi hegységben. A környéken megtekinthető várak: Rezi vár, Tátika vára, Sümegi vár történelmi várjátékokkal, Szigligeti vár.

Libás strand: 350 m Jacht kikötő: 450 m Balatoni Bringakörút: 300 m Városközpont: 1, 3 km Alsógyenesi strand: 650 m Kalandpark: 650 m

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 1. - október 31.
Légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22032319


előzőkövetkező