Aranyparti Apartmanok, 2 apartman 10 férőhely

Siófok Aranyparti részén a Balaton vízparttól 10 percre, Egy Önálló Családi ház első emeleti 4 fős, és egy második emeleti 6 fős Apartmanba várjuk vendégeinket. Mindkét emeleten a szobákban, nappalikban LCD TV, ingyenes Wifi, klíma van. Az apartmanok Önellátóak, a konyhák jól felszereltek, edények, poharak, mikró, vízforraló, kenyérpirító, kávéfőző hűtőszekrény van.

Az Első emeleti Apartmanunkban egy francia ágyas hálószoba erkéllyel, és egy kis szoba két egyszemélyes ággyal van kialakítva. Közlekedőről nyílik a fürdőszoba, egy külön WC-kézmosó, egy konyha- étkező nappali és egy erkély. Második emeleti Apartmanunkban, két francia ágyas hálószoba, konyha- étkező nappali, fürdőszoba, két külön WC, erkély van.

Az apartmanokban csak a befoglalt fők tartózkodhatnak. KISÁLLATOT sajnos Nem tudunk fogadni. OTP Szép kártya elfogadó hely vagyunk. Érkezés délután 14.00 órától 20.00 óráig történik. Távozás 10.00 óra. Az apartmanokhoz benti zárt parkoló van, melyet vendégeink külön díjazás ellenében vehetnek igénybe.

A helyszínen készpénzben fizetendő: A Szállásdíj fennmaradó része, IFA (18 év felett) Parkoló díj. A családi ház bejáratánál kamerarendszer működik, ezzel is növelve vendégeink biztonságát. A foglalás a kamerarendszer működésének elfogadásával jár. A változtatás jogát fenntartjuk.

Szeretettel Várjuk Vendégeinket.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: június 1. - augusztus 31.
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA23065826


előzőkövetkező