Arany Sziget Apartman, 1 apartman 8 férőhely

Az Arany Sziget Apartman Siófok csendes kertvárosában található. Nagy belső terek, galéria és hangulatos bútorok teszik igazán otthonossá. A legközelebbi szabad strand, a népszerű Arany-part 10, a városközpont ill. a Petőfi sétány nagyjából 15 perces sétával elérhető. Közvetlen szomszédságában élelmiszerbolt, pár perces sétatávolságra pedig a kedvelt Aranyszarvas Étterem várja a vendégeket.

A társasházzal szemben modern játszótér illetve szabadtéri fitnesz park található fákkal, szabad zöld területtel. Apartmanunkban két külön bejáratú hálószoba (10-10 nm), egy háló-galéria (10 nm), amerikai konyhás nappali (30 nm), fürdőszoba sarokkáddal (7 nm), különálló wc ill.

terasz (3 nm) áll a látogatók rendelkezésére. A konyha villanysütő-főzőlappal, mikrohullámú sütővel, hűtővel, kávéfőzővel, vízforralóval, mosogatógéppel, edényekkel, tányérokkal, evőeszközökkel felszerelt. A hálószobákban franciaágy illetve 2 személyes nyitható kanapé szolgálja a vendégek pihenését.

A háló-galéria ill. a nappali szintén 2 személyes kanapéval várja Önöket. Az apartman légkondicionált. Érkezéskor 50.000 Ft készpénz kauciót kérünk vendégeinktől, amit az elutazáskor visszatérítünk, ha a berendezési tárgyakban ill. a felszereltségben károkozás nem történik.

Megkérjük vendégeinket, hogy a társasház lakóinak nyugalma érdekében - különösen este 10 után - mellőzzék a hangos zenehallgatást ill. egyéb más, a megszokottól eltérő, nagy zajjal járó tevékenységeket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 12. - szeptember 7.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20012865


előzőkövetkező