Aquamarin 15 Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Az Aquamarin 15 apartman Zamárdiban közvetlenül a szabadstrand mellett, kb. 50 méterre a parttól várja leendő vendégeit az Aquamarin Társasház első emeletén. A délnyugati fekvésű 51 m2-es, dupla erkélyes, klimatizált, igényesen berendezett és felszerelt apartman kényelmes szálláslehetőséget biztosít maximum 4 vendég részére.

A nyugati fekvésű erkély balatoni panorámás. Az apartman helységei: amerikai konyhás nappali kihúzható kanapéval, nappaliból nyíló hálószoba franciaággyal, fürdőszoba, előszoba. A konyha gépekkel és eszközökkel felszerelt (hűtógép, mosogatógép, páraelszívó, kerámialapos tűzhely, kombinált mikrosütő, Nespresso kávéfőző, turmixgép, vízforraló, edények, evőeszközök, stb.).

A törölközők és ágyneműk rendelezésre állnak az apartmanban. Díjmentes parkolás a ház melletti parkoló területén lehetséges, továbbá Zamárdi teljes területén díjmentes parkolást biztosító kártya is rendelkezésre áll. A közelben büfék, éttermek, vízisport bázis található.

Extra: SUP deszka evezővel korlátlan használatra. Az apartmanban a dohányzás mellőzését kérjük, minden helységet füstérzékelővel láttunk el. Bár állatbarátok vagyunk, de kisállatot sajnos nem tudunk fogadni. Köszönjük a megértést. Reméljük, hogy hamarosan vendégeink között üdvözölhetjük Önt, várjuk szeretettel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22039833


előzőkövetkező