Apartman Zsuzsanna, 1 apartman 4 férőhely

BALATONALMÁDI városközpontjában 300 m-re a legnagyobb strandtól 2023 július 03 -augusztus 27 -ig 4- fős családok, vagy baráti társaságok részére HETI VÁLTÁSSAL (6 éjszaka 7 napra) hétfőtől- vasárnapig: üdülésre kiadó 2 szobás, első osztályú, klímás apartmanunk. A nagyszobában franciaágy van, a kis szobában 2 különálló ágy, mely össze is tolható.

Felnőtt méretű pótágy van az 5. személynek, - aki csak 10 év alatti gyermek lehet, - az ára + 2000 Ft. / 1 éj Mindkét szoba külön bejáratú, ezért egymás pihenését nem zavarják. Mindkét szobából megközelíthetők a többi mellékhelyiségek, átjárás nélkül. A lakás tégla építésű társasházban van, földszinten, nyáron kellemesen hűvös, az udvarra néz.

A lakást csak a vendégek használják a kulcs átadásával, ÖNELLÁTÁSSAL, a tulajdonos nem lakik itt. Mindennel igényesen felszerelt, 1-1 TV van a szobákban, gáz, mikró, grill, hűtő, tea-kávéfőző, szendvicssütő, kenyérpirító, edények vannak a konyhában, 5 vendégnek megfelelően.

A fürdőben gázkazán biztosítja az állandó meleg vizet, ruhaszárító, vasaló van . A vendégek számára ágynemű, 2 törülköző, konyharuha, abrosz biztosított. A 2022-es évben klímát szereltettünk be, az üdülők közérzetének jobb biztosítása érdekében. 7 méteres erkély van, kerti bútorokkal, az udvaron parkoló.

Biztonságos, még senki kocsiját nem bántották. Minden rendezvényt, szabadtéri programot itt, a belvárosban tartanak tőlünk pár száz méterre . Nagyszerű programok vannak, :ALMÁDI NAPOK, ALMÁDI BORNAPOK, ALMÁDI PÁLINKANAPOK, amelyen jól szórakozhatnak, koncertek, zenekarok, együttesek váltják egymást.

Az éttermek, a nagy bevásárló centrumok, CBA, PENNY , a piac, a posta és a szórakozóhelyek is itt találhatók, ez főleg a fiatalok esti szórakozása esetén nagy előny. Tavaly megnyitották az ALDI Bevásárlóközpontot is, 1500 m-re tőlünk, 20-30 m-re van az Központi orvosi rendelő és a gyógyszertár.

Horgászoknak jó program a 4 méter mély horgászhely a strand mellett. 4 km-re van a BALATONFŰZFŐI USZODA meleg gyermekmedencével, és mellette található a BALATONI BOB, nagyszerű szórakozás gyerekes családoknak. Veszprém 13 km távolságra van, a megújult Állatkert, a Vár megtekintése kellemes programot jelenthet hűvösebb időben.

A hajókikötő 400 m-re van, a hajókirándulások szép élményeket biztosítanak Siófok, Balatonfüred, Tihany irányába. A busz pályaudvar 100 m, a vasútállomás 200 m távolságra van a szállástól, így a nem kocsival érkező vendégek is nagyszerű programokat szervezhetnek. Az Apartman elsősorban 4 fős, 2 gyermekes családok üdülésére kiváló, kényelmes, főzési lehetőség van, a hűtő 60 literes mélyhűtőkapacitással rendelkezik.

A családok az otthon megszokott kényelmüket megtalálják nálunk. A kis gyermekeseknek nagy előny, hogy a strand pár percre van, útközben be is vásárolhatnak a strandolás előtt, vagy után, a PENNY a strand mellett van. Hazajöhetnek pihenni, ha napijegyet váltottak, és délután ismét folytathatják a strandolást.

A konyha edényekkel, háztartási gépekkel, eszközökkel jól felszerelt, (gáz, mikró, grill, tea-kávéfőző, szendvicssütő, kukta, edények 5 főre) Ha nincs kedvük idejük főzni, a vendéglátóhelyek nagy része elfogadja az étkezési utalványokat, és házhoz is szállít. Minden fontos hely megközelíthető 5 perces kényelmes sétával.Ha kerékpárt hoznak, tudjuk elzárva tartani.

Balatonalmádi egész területén a parkolás ingyenes, de az apartman olyan közel van mindenhez, hogy nincs értelme az autót használni. AZ ÜDÜLŐHELYI DÍJ : 580 Ft/ 1 fő/ 1 éj csak 18-éves kortól. ( 2021 évtől kell üdülőhelyi díjat fizetni felnőttnek .) Csak KÉSZPÉNZZEL fizethető, SZÉP kártyával nem.

Vendégeink előjegyzéseit csak meghatározott foglaló- általában 10.000 Ft -megküldését követően véglegesítjük, melyet a végösszegből levonunk.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: július 3. - augusztus 27.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19005377


előzőkövetkező