Apartman Lara, 1 apartman 6 férőhely

Apartman LARA, Aqua Resort Zamárdi: A Balaton kézzelfogható közelsége, család- és gyermekbarát környezet, modern, új építésű, minden igényt kielégítő luxus apartman várja Önöket, a Balaton legújabb wellness szállodája, a Hotel Wellamarin közvetlen közelében. Valódi vízparti élmény csalódások nélkül.

Mindössze 50 méterre található a kikötő és a szabad strand, de az udvarról és a teraszokról is gyönyörködhetünk a Balaton szépségében. Az apartman a 2012-ben épült 8 épületből és 72 lakásból álló Aqua Resort vízparti luxus társasház komplexum területén került kialakításra.

A zárt, 2 hektáros kerten belül parkolási lehetőség is van (apartmanonként 1 parkoló). Ha esetleg nincs kedve a vízparti nyüzsgéshez felfrissülhet a kertben található medencék egyikében is. Gondolva a gyermekekre természetesen kialakításra került gyermekmedence, valamint játszótér is.

Az apartmannak két saját, Balatonra, illetve a belső udvarra és medencékre néző terasza is van, kerti bútorral.

Egyéb fontosabb paraméterek: klimatizált lakótér, gazdagon felszerelt konyha (kerámia főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, nagyméretű hűtőszekrény fagyasztóval), Kábel TV, WIFI, riasztó, redőny és szúnyogháló minden külső nyílászárón, 0-24 portaszolgálat. 3 hálószobában ideálisan 6 felnőtt tud pihenni úgy, hogy az amerikai konyhás nappali a terasszal valódi közösségi tér maradjon az egész nyaralás alatt.

A 2021-ben teljesen felújított LARA Apartman 88 m2 alapterületű, két terasszal, egy nagy nappali és konyha-étkezővel, valamint 3 külön nyíló szobával rendelkezik. A fürdőszobában automata mosógép üzemeltethető. Az egyik WC külön bejáratú. , Minimálisan 6 éjszaka foglalható.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - augusztus 31.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: EG19011262


előzőkövetkező