Apartman Black, 1 apartman 2 férőhely

Szálláshely regisztrációs száma: MA19019994 Egész évben nyitva. (Ózonnal fertőtlenítve. ) Az apartman a város szívében 100 m-re a tófürdő bejáratától a Palace hotel mellett egy új építésű klimatizált társasházban található. Last minute akciók érkezés előtt egy nappal kaphatóak ha telefonál.

A szállás turisztikai céllal vehető igénybe. A 46 m2-es lakás 2 személy részére, tágas szobával, konyhával, nappalival (amely további 2 fő részére pótágyazható) valamint kádas fürdőszobával és külön WC-vel van ellátva. A lakás minden vendég után Ózon generátorral van fertőtlenítve.

Ezek a körülmények bárki számára kényelmessé, zavartalanná és egészségessé teheti a nyaralást. A teljes kikapcsolódás élményéhez hozzájárul még a csendes udvarra néző erkély. A hely frekventáltsága biztosítja kávézók, fagyizók, éttermek, ajándékboltok, élelmiszerboltok szinte azonnali elérését.

A parkolás mélygarázsban megoldott (maximum 1, 9 m magasságig ), mind a lakás mind a parkoló lifttel felszerelt. Programajánlás és szervezés a környék, és az egész ország területére: tájjellegű borkóstoló vacsorával, sümegi várjátékok vacsorával, Betyárcsárdában műsoros est vacsorával, balatoni kirándulások (Tihany, Badacsony, Szigliget, Eszterházy pince borkóstolóval, tapolcai tavas barlang, malomtó, Kis-Balaton, bivalyrezervátum.

A házban tilos a dohányzás. Házi kedvencek elszállásolását nem biztosítjuk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA19019994


előzőkövetkező