Amarilisz Apartman, 1 apartman 8 férőhely

Családoknak ideális apartman Balatonlellén 800 méterre a szabadstrandtól, 2 szintes családi apartman, legfeljebb 15 férőhellyel várja kedves vendégeit. az Apartman családbarát kialakítású, kisgyermekesek számára farácsos kisággyal, kül és beltéri játékokkal, wc szűkítővel, mosdó elötti fellépővel készültünk.A kert zárt részében díszmadarak tekinthetők meg.

Felszerelt konyha-mikró, mosó és mósogatógéppel kávéfőző, vízforraló, edények, tányérok, poharak, seprű, lapát, felmosóvödör, WC papír, mosogatószer, szivacs, konyharuha, kéztőrlő a fürdőszobában. A fürdőszoba kádas, WC - vel egy helyiségben az emeleten, a földszinten kádas fürdőszoba különálló wc-vel.

Az ablakokon redőny és szúnyogháló van. A nappaliban síkképernyős TV. A konyha tágas, 10 férőhelyes asztallal az emeleten, a főldszinten 8 fős étkezőasztal. A szobákban franciaágyak találhatók, kettő szobában plusz 1 db 1 személyes ággyal. A szobákhoz felszerelt terasz tartozik.

a dohányzás a teraszokon lehetséges Parkolás a zár udvarban. Az udvaron kőgrill, bogrács és sok gyerekjáték (trambulin, tricikli, kis motorok, felnőtt és gyermekkerékpárok homokozó stb). A szabadstrand az utca végén található. Az utca végén található a Magyar Nemzeti Cirkusz és a vidámpark, közelben bobpálya, kilátó, gokartpálya számtalan szórakozási és kikapcsolódási lehetóséggel.

Egy éjszakás foglalásnál foglalóként a teljes összeg utalását kérem. A foglaló nem visszatérítendő lemondás esetén. Szép kártyáról utalt foglaló nem visszatérítendő. A szállás díj fennmaradó részének kiegyenlítése érkezéskor esedékes, amennyiben Szép Kártyárol történik a fizetés, érkezés előtti nápokban kérem a tranzakció indítását.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: EG19018881


előzőkövetkező