Admiral Sky Deluxe Apartman, 1 apartman 8 férőhely

Admiral Deluxe Sky - Luxus penthouse Siófok Ezüstpartjának egyik legkedveltebb, Admiral Garden üdülő-lakóparkjában várjuk szeretettel Vendégeinket 140 nm-es, kétszintes Admiral Deluxe Sky penthouse-unkba. Az alsó szint hatalmas, exkluzív bútorokkal berendezett nappalival, jól felszerelt amerikai konyhával, kihúzható sarokkanapéval, valamint 3 hálószobával várja Vendégeinket.

A nyugati tájolású teraszról végtelen panoráma nyílik a Balatonra. A felső szinten egy külön lakrészt találunk nappalival, hálófülkével, főzőfülkével, valamint fürdőszobával. A 100 nm-es napozóteraszra lépve pedig garantáltan egyedülálló élményben lesz része, szinte lehetetlen szavakba önteni az elénk táruló végtelen Balaton látványát.

A szavak helyett így beszéljenek képeink. Az apartmant hat-nyolc fős társaságnak, családoknak ajánljuk. Vendégeink tökéletes pihenéséhez hozzájárul még az apartmanház gondozott kertjében található fűtött felnőtt- és gyermekmedence, valamint egy játszótér. A kertkapun kisétálva pedig közvetlenül a szabad strandra jutunk.

A kikötő, illetve a parti sétány kedvelt étterme a Calypso is csak pár lépés, a dinamikusan fejlődő környék ellátottsága kitűnő: boltok, éttermek, fagyizó öt percen belül. Kisgyermekkel érkező Vendégeinknek pedig utazóágyat, babakádat illetve etetőszéket tudunk biztosítani.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a késői érkezés esetén (este 8 óra után) tízezer Ft felárral tudjuk átadni az apartmant. Kérjük vendégeinket vegyék figyelembe, hogy a szállásdíj NEM tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami 550 Ft/éj (18 év felett fizetendő). Az apartmanház zárt parkolója igény esetén 2000 Ft/nap díj ellenében használható.

Százezer Ft kaució fizetendő, amit távozáskor az apartman sértetlen állapota esetén visszaadunk.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA21005041


előzőkövetkező