Abszolút Panzió, 11 szoba 30 férőhely

Tisztelt Érdeklődők, kedves Vendégeink. Az Abszolút Panzió Keszthelyen a Festetics Kastélytól 100 méterre és a Balaton parttól 1, 2 km-re, a Fő tér közelében egy kis utcában található. Keszthely a Balaton északi oldalán a Balaton csücskénél helyezkedik el. A Magyar Tenger csábító vizén kívül számos látnivalót kínál e város és környéke, mely lehetővé teszi, hogy az év minden időszakában érdemes legyen felkeresni.

Az udvaron álló jakuzzi kellemes meleg fürdővel várja a hűvös vagy jéghideg hónapokban is. Panziónk, 11 szobával, közösségi helyekkel és egy étterem helységgel várja látogatóit. Ellátásaink: reggeli vagy félpanziós ellátás. Reggeli: a panzió saját éttermében, svéd asztalos bőséges reggeli hideg-meleg ételekkel, italokkal, kávé-tea, péksütemény, zöldségek, gyümölcsök.

Vacsora: a panzió saját éttermében büfé vacsora: korlátlan bor fogyasztás, korlátlan üdítő ital fogyasztás a kihelyezett italautomatából, leves, fő ételek, savanyúság, saláta tálak, desszertek, gyümölcsök) vagy felár ellenében éttermi vacsorát fogyaszthatnak a panziótól 200 m lévő Royál Keszthely étteremben, az étteremben nyújtott étlapjáról választva vacsorát.

Az év minden időszakában látogathatók a Festetics Kastély, Hintómúzeum, Vadászmúzeum, Balaton múzeum, Vasút múzeum és még sok más látványosság, épületek, szobrok, festői szépségű tájak, állatfarmok, barlangok, fürdők. A közelben Hévíz, Balatonederics, Balatonszentgyörgy, Szigligeti vár, Sümegi vár, Tapolcai- Tavasbarlang, Kehidakustány, Zalaegerszeg és még sok más város és falu.

Szobáink a bútor berendezésen túl, fürdőszobával, hűtő-fűtő légkondicionáló berendezéssel, televízióval, vízforralóval, minihűtővel, hajszárítóval, törölköző, -és fürdőlepedő bekészítéssel, poharakkal, kávéscsészékkel, instant kávé bekészítéssel vannak felszerelve.

Az udvarunkon grillező, napozók, kispályás foci, pin-pong, tolass, kosárlabda, társas játékok és az udvar fedett részén elhelyezett 5 fős jakuzzi biztosítják a szórakozást és a relaxációt. Szobánként 1 autó részére az udvaron tudunk zárt parkolót biztosítani. Panziónk ajánlani tud horgászathoz stéget, valamint vitorlás hajózást.

Egyedi ajánlatokkal, egyedi árakkal várjuk kedves látogatóinkat.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Légkondícionálás
Saját étterem
11 szoba, 30 férőhely
NTAK azonosító: PA21001790


következő