Abigél Apartman, 1 apartman 8 férőhely

Önálló ház 8-10 fő részére . Az Abigél Apartman 2023 szezonban megújult és átalakult. Minden szobában ventilátor található. Profi konyha micro-val. mosogatógéppel, A nappaliban okos tv, hifi torony stb. Az Abigél Apartman új építésű, önálló - háziaktól mentes- 2 szintes sorház, 8-10 fő részére (160 m2), mely egy elő és egy hátsó kertrésszel rendelkezik. (30-30m2) Az Abigél Apartman elsősorban szálláshely nem szórakozóhely.

Ezért az apartmanban kimondotta bulizni vágyó társaságokat nemfogadunk. Kiskorúak csak szülői felügyelettel tartózkodhatnak az apartmanban. Az alsó szint 1 szobából, amerikai konyhás nappaliból, zuhanyozóból és wc-ből áll. Az amerikai konyhás-nappaliból jutunk a hátsó kertbe, ahol kerti bútor, illetve grillezési lehetőség van.

A konyha jól felszerelt -mosogatógép, mikro, kenyérpirító, vízforraló-nagy hűtő stb. található. A ablakok szúnyoghálóval felszereltek. Mindkét emeleten okos tv (50 csatorna) és wifi internet található. Az emeleten kis nappali, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és 3 db szoba található, mindhárom szobából bútorozott erkélyre léphetünk ki.

A házba az utca felől akadálymentesen juthatunk be, a teraszról a kert felé 2 db lépcsőfok van. Jellege csendes, kényelmes, modern családi nyaraló. A teljes szállásdíj kifizetése érkezéskor esedékes.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 25. - szeptember 10.
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA19006878


előzőkövetkező