A9 Luxury Villa, 5 szoba 18 férőhely

Töltsetek a családdal vagy barátokkal pár felejthetetlen napot a frissen felújított, jakuzzival és szaunával felszerelt, 5 különálló lakrésszel, így 5 fürdőszobával rendelkező, akár 18 fő kényelmes elszállásolására is alkalmas. házunkban. Az A9 Luxury Apartment Balatonudvariban a strandtól egy utcára, valamint a Balatonudvari Golf clubtól pár száz méterre fekszik.

A házat kitűnő elhelyezkedési adottságokkal, az emeleti szobákból örök panorámával és luxus körülményekkel kínáljuk, egész évben nyitva vagyunk és foglalható a ház. Azok részére ajánljuk, akik gondtalanul élvezni szeretnék egy balatoni nyaraló luxus körülményét. Család vagy baráti társaságok részére kitűnő találkozási-pihenési lehetőséget biztosít.

A Balaton sokszínűségét minden évszakban ki lehet használni, a szauna és a jakuzzi pedig a strandszezonon túl is, az év bármely szakában a segíti a kellemes időtöltést. Az A9 Luxury Apartment 5 különbejáratú, különböző méretű és hangulatú lakrésszel várja vendégeit. A földszinten található a Design1 (24 m2 és 6 m2 terasz), Desing2 (28 m2 és 7 m2 terasz), Desing3 (45m2 és 8 m2 terasz) apartmanok.

Az emeleten a Desing4 (43 m2 plusz francia erkély), Design5 (48 m2 és 8 m2 terasz). Ha foglalsz, a teljes ház a tiétek, mind az 5 lakrészt és a szaunát és a jakuzzit is kizárólagosan ti használhatjátok. Az apartmanok felszereltsége: LCD TV, fűtő-hűtő klíma, elektromos padlófűtés, felszerelt konyha, hűtőszekrény, vezeték nélküli internet, mindennapi használati tárgyak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
5 szoba, 18 férőhely
NTAK azonosító: EG21006521


előző