A tornácos Panzió, 10 szoba 24 férőhely

Töltsön el néhány kellemes napot A tornácos panzióban Kéthelyen. Panziónkat 2021-ben nyitottuk meg egy nagyon nyugodt, település központjától mindössze 150m-re. A kialakításnál megpróbáltuk a hagyományos stílusjegyeket és a modernitást ötvözni, hogy minden korosztály megtalálja nálunk a lehetőséget a kikapcsolódásra, pihenésre.

Kéthely község a Balatontól mindössze 10 percre található, míg az M7-es autópálya közvetlenül a település mellett halad el, így rövid idő alatt elérhet hozzánk. A Balatonra kerékpárral is nagyon hamar eljuthat tőlünk, melyhez nálunk akár biciklit is tud kölcsönözni. Amennyiben elektromos autóval érkezik, lehetőséget biztosítunk annak töltésére 1db 22kW T2 aljzattal és 1 db 7kW-os T2-es kábellel.

Panziónk 6 önálló fürdőszobás (zuhanyzós), egyedi fűtésvezérlésű, klímával ellátott (szoba ára ennek használatát tartalmazza) szobával rendelkezik, melyből egy akár négy személy részére is használható (1. számú szoba), valamint van akadálymentes szobánk is (2. számú szoba).

Két szobánk összenyitható, így akár családok is tudják használni (4-5. számú szoba). Szobáink felszereltsége LED TV, nagy méretű hűtőszekrény, hajszárító, vízforraló. Tetőterünkben a 7-8-as valamint a 10. számú szobánk 2 ágyas, míg a 9-es szoba 4 ágyas. Tetőtéri szobáinkban a francia ágyak széthúzhatók, így ha munkatársak, barátok érkeznek, tudnak egy szobában aludni, de mégis külön ágyban.

Panziónkban kizárólag a 6-os számú szoba (kétszemélyes, francia ágyas) kisállat barát. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy kizárólag a 6. számú szobánk kisállatbarát. Kérjük ha kisállattal érkezik, csak ezt a szobát foglalják le. Amennyiben nem biztosak a foglalásban, keressenek bizalommal bennünket.

K&H és OTP szép kártyát elfogadunk, valamint bankkártyás fizetési lehetőség is rendelkezésükre áll. Az épület teljes területén ingyenes WIFI használatra van lehetőség. Külön kis wellness résszel rendelkezünk, ahol fedett kültéren 5 személyes jakuzzi, beltérben kombinált infra/finn szauna, valamint trópusi zuhany található.

Itt elhelyeztünk egy szobakerékpárt valamint futópadot is. Szálláshelyünkön van lehetőség grillezésre, valamint kemence használatra. Tetőtéri részben egy kis konyhát és közösségi teret alakítottunk ki, amit a vendégek használhatnak. Itt megtalálható főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, főzéshez és étel elfogyasztásához szükséges felszerelések.

Pajta részünkben lehetőségük van közös programok szervezésére, itt akár 40-50 ember is elfér egyszerre. A településközpontban elérhető élelmiszer boltok, posta, gyógyszertár, bankfiók. Közelben van termelői piac, fagyizó, cukrászda. Szabadtéri sportolási lehetőség elérhető a településen (labdarúgó pálya, szabadtéri edzőpark, műfüves pálya, strandfoci pálya).

A településen kiváló borászok működnek, akik borkóstolási lehetőséget biztosítanak. A települést körülölelik a túrázásra alkalmas szőlőhegyek, erdők, valamint az élővilágban nagyon gazdag berek. Kéthelyen gyönyörűen kialakított horgásztó található, mely alkalmas baráti összejövetelek megtartására is.

A Nyugati övcsatornán szintén van lehetőség horgászatra. A helyi vadásztársaságoknál előzetes egyeztetés alapján biztosított a vadászat. Rendszeresek a helyi szervezetek által szervezett közösségi programok. Amennyiben a szobákkal kapcsolatosan különleges igényük van (kisállat, akadálymentes, földszinti, stb.) kérem jelezzék felénk.

További információért keressen bennünket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
10 szoba, 24 férőhely
NTAK azonosító: PA21001588