980 Apartman, 1 apartman 5 férőhely

Balatonőszödön, az M7-es autópálya 130-as lehajtójától 2 km-re, az exkluzív Hullám Üdülőparkban található. Az apartman a vízparti társasház 4. emeletén van, lift a 3. emeletig van, onnan egy lépcsősor vezet az apartmanhoz. A klímás vízparti apartman egy légteres, körablaka és tetőtéri ablakai közvetlenül a Balatonra néznek.

A hangulatos, modern balatonparti kiadó szállás lakótere 60 nm. Az apartmanban egy franciaágy 2 fő részére, egy nyitható kanapéágy (150x200 cm) 2 fő részére, egy kanapé 1 fő részére és egy pótágy (190x70 cm) egy gyerek részére biztosít kényelmes szállást.

A konyhában Nespresszo kapszulás kávéfőző, kotyogós kávéfőző, hűtőszekrény fagyasztóval, kerámia főzőlap (sütő nincs), mikrosütő, kenyérpitító, vízforraló, edények stb. áll a nyaraló vendégek rendelkezésére. Nagyméretű okos LCD Tv, mini Hifi, WiFi elérés. Fürdőszobájában tusoló, toalett.

Az ablakok szúnyoghálóval és fényzáró rolóval felszereltek. Nonstop recepció, saját strand, hatalmas napozóstég gyermekcsúszdával, ingyenesen használható napágyak, bográcsozó, szalonnasütő-helyek, kőgrillek, játszóterek, ping-pong, biciklikölcsönzés, zárt terület, parkoló, luxus üdülőpark.

Horgászoknak, szörfösöknek is kitűnő. A nyaralóba háziállat nem hozható. Ágyneműt, ágyneműhuzatot biztosít, törölközőt nem biztosít. Tulajdonos nem tartózkodik a nyaralóban. Az apartman szilveszterre, partikra nem kiadó.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 16.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA22033037


előzőkövetkező