58 Stúdió Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Az apartman a balatonőszödi Hullám Üdülőparkban található, az üdülőparkhoz saját strand tartozik. Az egylégterű igényes nyaraló apartman max. 4 vendégnek kiadó. A vízközeli szállás a Balatontól 80, a Hullám Üdülőpark privát strandjától 150 méterre helyezkedik el. A 13 lakásos apartmanház 2006-ban épült, a nyaraló az első emeleten helyezkedik el, erkélye a társasház kertjére néz.

A stúdió apartman amerikaikonyha-nappaliból, tusolós fürdőszobából és fedett teraszból áll. A lakótér 28 nm, a terasz 7 nm. A balatonparti apartman igényes, modern berendezéssel, felszereltséggel ellátott. A nappaliban 2 db - 140x200 cm méretűre - nyitható kanapéágy szolgálja a vendégek kényelmes pihenését.

Kocsibeállóval rendelkezik. Teljesen felszerelt, mikrosütő, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, fagyasztófiókos hűtőszekrény, légkondicionáló, mosógép, LCD Tv kábelműsorokkal, szélessávú wifi eléréssel áll a nyaralók rendelkezésére. A teraszon kerti ülőgarnitúra, napozóágyak, napernyő, ruhaszárító található.

A Hullám Üdülőpark szolgáltatásai: nonstop recepció, 4.000 nm-es saját strand, hatalmas 40 személyes napozóstég, gyerekcsúszdával, büfével, 150 méter hosszú móló, ingyenesen használható napágyak, bográcsozók, szalonnasütő-helyek, kőgrillek, játszóterek, ping-pong asztal, biciklikölcsönzés, vízisporteszköz kölcsönzés, parkoló, luxus balatonparti üdülőpark.

Horgászoknak, szörfösöknek is kitűnő. Háziállat nem hozható. Dohányzás kizárólag az apartman teraszán. Az apartman szilveszterre, partikra, fesztiválokra nem bérelhető.

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA20008195


előzőkövetkező