4Season Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Szobák, szolgáltatások Apartmant keres Siófok településen? Böngéssze végig a 4Season Apartman Siófok ajánlatát. Barátságosan berendezett, kényelmes apartmanban szállhatnak meg Siófok településen az apartman vendégei. Ha autóval érkezik, azt felár ellenében a szálláshely zárt parkolójában leparkolhatja.

Az apartman saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, ahol a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket. Az apartmanban üzemelő klímának köszönhetően a meleg nyári napokon is könnyedén felfrissülhet. A szálláshelyen költségmentesen tud internetezni vezeték nélküli internet-hozzáférésen (WiFi) keresztül.

Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a 4Season Apartman Siófok szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely lenti adatlapját is.

Elhelyezkedés A Petőfi Sétány 100 méterre, a Szent Anna kápolna 4.3 km-re, a Bella Állatpark 5.3 km-re, az Aranyparti szabadstrand 600 méterre, a Sió Zsilip 800 méterre, az Óriáskerék 100 méterre, az Ásványmúzeum 700 méterre, a Siófok hajóállomás - Balatoni Hajózás Zrt. 500 méterre, a Plázs 100 méterre, a Siófoki Víztorony és Kiállítás 700 méterre, a Balatoni strand 600 méterre van. Étkezés A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik.

A legközelebbi étterem 165 méterre fekszik. Fizetés Foglalását készpénzzel és átutalással tudja kifizetni. A foglalás visszaigazolása után a 4Season Apartman Siófok 30% előrefizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00.

Magyarul tudják Önt köszönteni a munkatársak. Szallas. hu értékelés Az apartman 9, 2-es pontszámot és ezzel Nagyon jó minősítést ért el 5 értékelés alapján a Szallas.hu-n.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21005208


előzőkövetkező