Parasztház kiadó az őrségben a csend és a nyugalom szigetén

Csend és a nyugalom szigete, Csesztreg - Kerkaújfalú talán az ország egyik legkisebb falva. Zala megyében, a Göcsej, Hetés, és az Őrség hármas érintésében található. A 20 főből álló barátságos ember által lakott apró falu valóban csendes, hiszen átmenő forgalom nincs, lévén, hogy a közút a település mellett halad el, a Kerka folyón túl. Ebbe az idilli képbe illő helyen várjuk, hogy megpihenjen, a tájegység egyik legszebb parasztházában, amely az igényes felújítás ellenére megőrizte az 1900- as évek elejének hangulatát, hiszen abban az időben épült.

A frissen felújított parasztház alkalmas családok, baráti társaságok pihenésére, kisebb rendezvényekre, leány és legény búcsúkra, belföldi nászutakra, találkákra, nyugdíjas találkozókra, horgászok, vadászok megpihenésére, hosszú hétvégékre, karácsonyra, szilveszterre húsvétra, pünkösdre, mindenszentekre, stb. A ház állatbarát. A ház egyedül álló, szomszédok nincsenek, a házikó ezért is kiválóan alkalmas kívül belül, csendre és nyugalomra vágyóknak de bulizni szerető társaságoknak is mivel nem zavarnak senkit. Az udvarban a diófák alatt, van egy 40 m2-méteres be pergolázott kiülő amiben aludni is lehet a nyári forró éjszakákon, és van bent kemence, tv, házi mozi, bőr sarokülő, kerti bútor, hűtő, konyha szekrény, tűzhely, stb.

A falucskát körbe övező patakok, rétek, erdők és halban gazdag tavak várják kedves vendégeinket.. Dél felé indulva 10 km-re Lenti városában, külföldiek által is szívesen látogatott termálfürdő, lovaglási lehetőség, és a fürdőtől induló erdei kisvasút várja a vendégeket. A kisvasút szezonálisan menetrendszerűen közlekedik, mintegy 25 km-en át, egészen Kistolmácsig. A közeli Szlovénia 10 perc autóútra van. Észak felé indulva hamar elérhető az Őrség, mely országunk egyik gyöngyszeme. Csend, nyugalom, friss levegő tollas ébresztőóra, rigófütty, tücsökciripelés, vadleskelődés, kirándulások, gombászás, horgászás, kerékpározás, Árpád kori templomok, túra útvonalak, stb. Ha ilyen nyugodt, zavartalan kikapcsolódásra vágyik, s ugyanakkor élményekkel teli napok után szeretne hazatérni, akkor vendég házikónkal, segítőkészségünkkel állunk rendelkezésükre, s várjuk Önt, Kedves családját, barátait.

Szolgáltatásaink: INTERNET-VIFI A HÁZBAN A ház beosztása, és berendezése: 2 szoba (3, és 3 ágyas) van teljes felszereltséggel. Az ágyak tetszés szerint variálhatóak, és pótágyak is elhelyezhetők. A konyha teljesen felszerelt: mikró, kenyérpirító, kávéfőző.stb. A

ház összkomfortos, és minden szobához tartozik tv is. Ha a szabadban szeretnének sütni- főzni, akkor ezt kemencében, bográcsban, vagy kedvük szerint tárcsás sütőben tehetik meg, melyek az udvarban megtalálhatóak. Tűzi fát biztosítunk. Ugyanitt a meleg nyári napokon nagy medencében hűsíthetik magukat, vagy fürödhetnek a 3 percre (autóval) található csesztregi tóban, mely csodálatos kiépítésű, és felszereltségű stranddal rendelkezik, és rendkívül fejlett horgász kultúrával megáldott tó melyet a Kerka vize táplál.

A vendégházhoz nagy terület tartozik ami alkalmas sátorozásra, focizásra, labdázásra, tollasozásra.lengőtekézésre(amit mi biztositunk), kutyus tréningezésre és egyéb sportolásra, játszásra, gyermekeknek 3 fajta hintát, mászókát bisztositunk. A faluban lehet kapni kapirgálós házi tojást.

Mi magunk pedig őstermelőként árulunk, Hidegen és Hagyományos Eljárással Sajtolt magolajakat. Igy: Őrségi Tökmag olajat, Máriatövis mag olajat, Lenmag olajat, Szőlőmag olajat, Dió olajat, Mák olajat, Tökmag pestót, Máriatövis mag őrleményt, Szőlőmag őrleményt, Szőlőmag olajos balzsamot. Szárított gombákat: Szárított vargányát, Szárított trombita gombát, Vargánya gomba port, dió belet.Kézzel szedett válogatott gyümölcsökből, hagyományos kisüsti lepárlással készült cukormentes ellenőrzött házi pálinkákat.

jozsef0207 (1 hirdetés)

Kapcsolatfelvétel

Mégsem

Csesztregi szállásajánlatok